Taltidningar

Läs om taltidningar på MTM:s webbplats.

Sollentunas Taltidning - lyssna på lokala nyheter

Sollentuna kommun ger ut taltidningen På tal om Sollentuna. Den är gratis för dig som har svårt att läsa tryckt text. Du kan få den hemlevererad på cd eller lyssna digitalt med Legimus. 

Taltidningen på cd skapas i formatet DAISY och går att spela i DAISY-spelare, mp3-spelare och nyare cd-spelare. Tidningen skickas per post hem till dig som är prenumerant.

Du kan också välja att lyssna på Sollentunas taltidning digitalt med Legimus, från MTM, Myndigheten för tillgängliga medier. Du kan då lyssna i din talboksspelare, eller i din mobil eller surfplatta. 

Läs mer på MTMs webbplats

Du kan också lyssna på  ”På tal om Sollentuna” och "Läns- och Riksnytt" i en Daisyspelare på vuxenavdelningen på Sollentuna bibliotek. 

 

På tal om Sollentuna är en oberoende tidning med inlästa nyheter hämtade från flera tryckta och digitala källor. Dessutom levande ljudreportage med riks- läns- och Sollentunafokus.

På tal om Sollentuna ges ut varannan vecka med uppehåll under sommaren.

Produktion

Företaget Iris Media AB ansvarar för produktion och distribution av Sollentunas taltidning. Redaktör är Erik Wandus. Kontakta gärna Erik om du har frågor om taltidningen eller reportageförslag.

E-post: erik.wandus@irismedia.se

Tel. 070-2920051

Läs mer på Iris Medias webbplats

Beställ en prenumeration

Fyll i formuläret nedan för att beställa en prenumeration. Du behöver inte uppge varför du har behov av taltidningen. Du kan också ringa.

Tel. 08-615 66 60 (Iris Medias växel)

Prenumeration

Fyll i namn, adress och telefonnummer till den som ska ha taltidningen.

Språk

Talbokstoppen

Här kan du lyssna på talbokstoppen - med de fem mest populära talböckerna just nu.

Vi lägger upp ny topplista varje månad.

Talböcker fem-i-topp 

Logotyp Sollentuna kommun

Biblioteken i Sollentuna
Telefon: 08-579 219 00