253772
Cudurro, fayras iyo in gacmaha la dhaqo : [sheekaxariirooyin iyo xog ku saabsan caafimaadka iyo jidhka] / Maria Frensborg, Ingrid Flygare ; turjume: Musa M. Isse ; [text efter Gösta Knutssons berättelser om Pelle Svanslös] ; [bild efter Jan Gissbergs illustrationer av Pelle Svanslös].
Omslagsbild
Av: Frensborg, Maria
Utgivningsår: 2020.
Språk: Somaliska
Medietyp: Bok
Anmärkning:
Innehållet tidigare publicerat i Må bra-boken.
Målgrupp: Barn & ungdomar
Originaltitel: Sjukdomar, virus och att tvätta händerna
Serietitel: Iskuulka Pelle Svanslös
Omfång: [27] s. : ill.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Kapitelbok. En bok som hjälper barn att förstå viktiga frågor om hälsa, sjukdomar och virus. På faktauppslag visas i text och bild vad virus och bakterier är och hur man gör för att undvika smitta: nysa och hosta i armvecket, tvätta händerna med Pelles tvätta händerna-sång, och hålla avståndet från den som är sjuk. Vi får också veta mer om hur det ser ut inne i kroppen, och hur man blir pigg genom att sova gott, äta rätt och röra på sig..
En bok som hjälper barn att förstå viktiga frågor om hälsa, sjukdomar och virus. På faktauppslag visas i text och bild vad virus och bakterier är och hur man gör för att undvika smitta: nysa och hosta i armvecket, tvätta händerna med Pelles tvätta händerna-sång, och hålla avståndet från den som är sjuk. Vi får också veta mer om hur det ser ut inne i kroppen, och hur man blir pigg genom att sova gott, äta rätt och röra på sig./Btj.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

241285
av Nordqvist, Sven
161040
av Hassan, Mohammed Sh
90323
195789
av Björklund, Ulla
131767
av Dowden, Angela
29613
247298
av Oskarsson, Marie

Språk

Läs mer

Logotyp Sollentuna kommun

Biblioteken i Sollentuna
Telefon: 08-579 219 00