252870
Våra visor [Musiktryck] / av Alice Tegnér & Elsa Beskow ; i urval av Sara Hedenberg och Annika Lundeberg.
Omslagsbild
Av: Tegnér, Alice, 1864-1943.
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: Noter
Anmärkning:
Melodistämma med text och ackordanalys.
Tidigare utgiven med titeln: Blåsippor, videungar och sockerbagare.
Målgrupp: Barn & ungdomar
Omfång: 38 sidor : illustrationer ; 22 cm
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Finns även i dessa medietyper:
Innehållsbeskrivning
En fin presentutgåva med de bästa visorna och bilderna ur Alice Tegn$SSS/ers och Elsa Beskows älskade produktion. Alice Tegn$SSS/ers barnvisor är en viktig del av den svenska barnviseskatten. För vem har inte sjungit "Bä, bä, vita lamm", "Ekorr'n satt i granen", "Mors lilla Olle", "Majas visa" eller "Videvisan"? Och då Elsa Beskow började ackompanjera den goda vännens visor med sina älskade bilder var succ$SSS/en ett faktum. Generationer av barn och vuxna har kunnat glädjas åt deras verk som fortfarande är lika populära. I "Våra visor" bjuds på text, bild och noter till arton visor och ramsor i ett behändigt format, samt ett efterord av Gitten Sköld där hon berättar om Alice och Elsa.
En fin presentutgåva med de bästa visorna och bilderna ur Alice Tegnérs och Elsa Beskows älskade produktion. Alice Tegnérs barnvisor är en viktig del av den svenska barnviseskatten. För vem har inte sjungit "Bä, bä, vita lamm", "Ekorr'n satt i granen", "Mors lilla Olle", "Majas visa" eller "Videvisan"? Och då Elsa Beskow började ackompanjera den goda vännens visor med sina älskade bilder var succén ett faktum. Generationer av barn och vuxna har kunnat glädjas åt deras verk som fortfarande är lika populära. I "Våra visor" bjuds på text, bild och noter till arton visor och ramsor i ett behändigt format, samt ett efterord av Gitten Sköld där hon berättar om Alice och Elsa.
En fin presentutgåva med de bästa visorna och bilderna ur Alice Tegn$/ers och Elsa Beskows älskade produktion. Alice Tegn$/ers barnvisor är en viktig del av den svenska barnviseskatten. För vem har inte sjungit "Bä, bä, vita lamm", "Ekorr'n satt i granen", "Mors lilla Olle", "Majas visa" eller "Videvisan"? Och då Elsa Beskow började ackompanjera den goda vännens visor med sina älskade bilder var succ$/en ett faktum. Generationer av barn och vuxna har kunnat glädjas åt deras verk som fortfarande är lika populära. I "Våra visor" bjuds på text, bild och noter till arton visor och ramsor i ett behändigt format, samt ett efterord av Gitten Sköld där hon berättar om Alice och Elsa.
Baka kaka -- Blåsippor -- Borgmästar Munte -- Bä, bä, vita lamm -- Dansa min docka -- Ekorr'n satt i granen -- Goder afton -- Jordgubbar och smultron -- Kring julgranen -- Lasse liten -- Majas visa -- Mors lilla Olle -- Månaderna lära vi oss lätt så här -- Sockerbagaren -- Tre pepparkaksgubbar -- Vart ska du gå? -- Videvisan -- Årstiderna.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

105866
av Tegnér, Alice
110396
av Tegnér, Alice
187324
av Tegnér, Alice
236315
av Tegnér, Alice
768
av Tegnér, Alice

Liknande titlar

105866
av Tegnér, Alice
168600
av Backman, Klas
43219
av Bornemark, Gullan
97523
av Ensemble Yria
157961
av Lindgren, Astrid
110396
av Tegnér, Alice
191292
av Teresia
187324
av Tegnér, Alice
236315
av Tegnér, Alice
30055
av Wieslander, Jujja
29925
av Tauro, Erna
768
av Tegnér, Alice

Språk

Läs mer

Logotyp Sollentuna kommun

Biblioteken i Sollentuna
Telefon: 08-579 219 00