Nyheter

Träna svenska 5 gånger per vecka

Nu kan du träna svenska språket på språkcafé fem olika tillfällen varje vecka på Sollentuna bibliotek:

Måndag kl.10.30-12
med IM
Tisdag kl.16-18 
med Röda korset
Onsdag kl.14-15 
med Röda korset
Torsdag kl.14-15 
med biblioteket
Torsdag kl.16-18 
med Röda korset

Varmt välkommen!

Skapad: 2017-02-06
Begränsad service

Tisdag 24 januari upptaderas vårt bibliotekssystem.

Det innebär att inte alla bibliotekstjänster fungerar under dagen. Du kan inte reservera media, varken på biblioteket eller på webbplatsen. Du kan heller inte låna eller återlämna medier under Meröppet på Arena Edsberg och Arena Rotebro. Men på alla bibliotek får du hjälp att låna under våra bemannade öppettider. Onsdag 25 januari ska allt fungera som vanligt igen. Uppdateringen innebär ingen förändring för er användare, men kommer att bli ett bättre verktyg för personalen. 

Skapad: 2017-01-23
Nya regler för e-böcker

Nu minskar vi antalet e-böcker du kan ladda ner per vecka. Från fem till tre titlar. Att allt fler upptäcker e-boken är spännande och vi vill fortsätta ha generösa regler. Men för att ge alla som vill tillgång till e-böckerna justerar vi reglerna. Biblioteket betalar för varje gång en titel laddas ned. Dyrast är de nya titlarna och här i Sollentuna har vi valt att låna ut nya titlar så snart vi får tillgång till dem. 

Skapad: 2017-01-18
Pressreader hemifrån

Nu kan du läsa tidningar och tidskrifter online via Pressreader. Överallt där du har internetuppkoppling kan du komma in på Pressreader. Du loggar in på bibliotekets hemsida och går till sidan för databaserna under rubriken Medier. I listan för databaserna hittar du då en länk till Pressreader. Pressreader innehåller tidningar på en mängd olika språk.

Gå till databaser

Skapad: 2016-12-29
    1    
Mina sidor
Språk Språk
Logotyp Sollentuna kommun

Biblioteken i Sollentuna
Telefon: 08-579 219 00