Hjälp med datorn

Nu kan du få personlig hjälp med dina teknikfrågor. Datorskolan kommer till biblioteket under fem måndagar till med start 5 november. Du kan själv boka en tid som passar. Du får personlig hjälp under ca 20 minuter med digitala frågor. Ta med dig din dator, ipad eller telefon.

Datum: 5/11, 12/11, 19/11, 26/11 och 3/12

Tid: kl.14.00-18.00 på Sollentuna bibliotek

Boka online via datorskolan.com/bibliotek

Skapad: 2018-10-15

Kodkurs för barn

Kom till biblioteken i Edsberg och Rotebro för att lära dig att koda tillsammans med Datorskolan. För barn från 8 till 12 år. Inga förkunskaper krävs. Kodskolan ges två gånger på Arena Edsberg och två på Arena Rotebro. Du kan vara med en eller flera gånger. Ta med en platta eller dator och utveckla dina kreativa sidor och din problemlösningsförmåga.

Gör en intresseanmälan direkt på länken nedan. Kontakta hej@datorskolan.com för frågor.

ARENA ROTEBRO
Tis 16 oktober 15:30-17:30
Tis 23 oktober 15:30-17:30

ARENA EDSBERG
Mån 15 oktober 17:00-19:00
Mån 22 oktober 17:00-19:00

Skapad: 2018-10-15

Förtidsrösta i Sollentuna

Från 22 augusti kan du förtidsrösta i Sollentuna, bland annat på Arena Edsberg och Arena Rotebro.Ta med dig ditt röstkort och din legitimation. Välkommen!

Edsbergs bibliotek

Måndag, tisdag, onsdag och fredag     27/8  - 7/9  kl. 13:00 - 18:00

Rotebro bibliotek

Måndag, tisdag, onsdag och fredag     27/8  - 7/9 kl. 13:00 - 18:00

Läs mer om förtidsröstning och se fler lokaler du kan välja på

Skapad: 2018-08-21

Sommarbibliotek på cykel

Under veckorna 27-33 rör sig Sollentunas kulturcykel runt i kommunen. Här kan du låna böcker, tidningar, bollar och utomhusleksaker. Och få information om kommunens kulturaktiviteter.

- Målet är att komma ut och finnas där invånarna är när de är lediga. En solig sommardag är inte biblioteket det första utflyktsmålet. Men kanske stranden. Och då vill vi finnas där, säger Anna Edquist, chef för Biblioteken i Sollentuna.

Cykeln kommer att röra sig runt i kommunen tisdag till torsdag kl.12-16 från 3 juli till 16 augusti. Destinationen anpassas efter vädret. Det är en elcykel av större modell och kommer att synas väl, med svart ram och stor röda låda märkt med Kultur och fritid. Och vi som arbetar inom Kultur- och fritidskontorets verksamhet kommer att turas om att cykla.

Kulturcykeln är ett samarbete mellan alla enheter som finns i Sollentunas kultur- och fritidskontors verksamhet.

Skapad: 2018-06-25

Gosedjuren sover över

Nu har vi sovit över på bibblan! Vi har gjort en massa kul grejer. Och så har vi blivit kompisar! Dom som jobbar på bibblan tog kort på oss. Hälsningar från gosedjuren!

(Vi som jobbar på bibblan tyckte också det var jättekul att ha alla er gosedjur på övernattning! Välkomna tillbaka nästa år!)

Vi hjälper till på barnavdelningen
    Vi visar Anna en bra bok
    När bibblan stängt spelade vi spel
    ...och fikade
  • Vi läste böcker
    Vi läste böcker så klart! Många böcker!
    Och så åkte vi runt hela bibblan i bilen. Supersnabbt!
    Sen provade vi alla maskeradkläder.
  • På morgonen fixade vi på kontoret
    På morgonen fixade och ordnade vi på kontoret.
Mina sidor

Logotyp Sollentuna kommun