Hyr lokal

Hyr lokal

Boka hos Kontaktcenter

Sollentuna kommuns kontaktcenter har hand om bokningar av Amorinasalen och Tintomararummet. När du bokat en lokal hämtar och lämnar du nycklar hos kontaktcenter i entré på Sollentuna bibliotek. 

Gör din bokningsförfrågan direkt online. Välj "samlingssalar" i översta fönstret. Därefter markerar du Amorinasalen eller Tintomararummet i fönstret nedanför. Välj sedan period längst ned och klicka på "starta sökning". Ring eller mejla Kontaktcenter vid frågor. 

Gå till bokningssidan

Telefon: 08-579 210 00

E-post: kontaktcenter@sollentuna.se

Allmänt om att hyra

I samma hus som Sollentuna bibliotek finns Amorinasalen och Tintomararummet. De är lokaler som går att hyra för föreningar och företag. Du som hyr sköter det mesta själv, eftersom vaktmästarhjälp inte ingår. Du plockar fram den tekniska utrustning du vill använda och gör eventuell ommöblering. När ni är klara ska lokalen eller lokalerna återställas till sitt ursprungliga skick.

Lokalerna kan hyras mellan kl 06.00 och 24.00. De hyrs inte ut för fest.

Amorinasalen

Amorinasalen används främst för konserter och seminarier. Här finns en fast scen och plats för max 250 sittande. Amorinasalen är drygt 250 kvadratmeter exklusive scen, och har en takhöjd på över fyra meter. Salen är möblerad med stolar i rader. Det finns en fast monterad ljudanläggning med en mindre mixer med 3 tillhörande mikrofoner (2 handhållna och 1 head-set) samt cd-spelare. Projektor (för dator), skrivtavla/blädderblock, notställ, körgradänger, piano och flygel finns att tillgå. Dessa ingår i priset. Du behöver ta med egen dator och eventuell adapter till projektorn. Projektorn har HDMI-kontakt.

Det finns trådlöst nätverk i Amorinasalen.

Tintomararummet

OBS! 2022-05-24 Just nu finns ingen tillgänglig ljudanläggning i Tintomararummet. 

Tintomararummet används för teaterföreställningar, möten och som kafédel vid program i Amorinasalen.
Här finns bord och stolar för 80 personer samt en köksdel med kaffebryggare och kaffegods. Du möblerar själv som du vill ha det. Skrivtavla/blädderblock, projektor med HDMI och mindre portabel ljudanläggning med headset finns i lokalen och ingår i priset.
Max 149 personer får vistas i rummet.
Tintomararummet är 126 kvadratmeter, med en takhöjd på tre meter.

Det finns trådlöst nätverk i Tintomararummet.

Hyreskostnad

Det är alkoholförbud i både Tintomararummet och Amorinasalen. Priserna antogs av Kultur- och fritidsnämnden 10 juni 2015. 

Kostnadsnivå 1 

Avgift för föreningar med öppen verksamhet för alla och säte i Sollentuna:

Tintomara: 100 kr per timme

Amorina: 100 kr per timme

Hyra av båda lokalerna: 200 kr per timme

Kostnadsnivå 2 

Avgift för studieförbund, kommunal verksamhet, fristående skolor och motsvarande, samt föreningar utan säte i Sollentuna:

Tintomara: 250 kr per timme

Amorina: 250 kr per timme

Hyra av båda lokalerna: 500 kr per timme

Kostnadsnivå 3 

Övriga hyresgäster, som privata aktörer, bostadsrättsföreningar, övriga föreningar och organisationer:

Tintomara: 750 kr per timme

Amorina: 750 kr per timme

Hyra av båda lokalerna: 1500 kr per timme

Språk

Kontakt

Boka lokal hos Sollentuna kommuns kontaktcenter.

Gå till bokningssidan